Gaya Withered Rose Rose Flower Sutra Mawar

Pedaran pondok:

Maot Gaya Ponggawa Rose


  • Item NO.: RY129-YB-001
  • UKURAN: 63 CM
  • PAKET: 48/288 PCS
  • CBM / KARTON: 0,39 CBM
  • MOQ: 2880 PCS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    rose dark red
    rose orange
    rose purple
    rose red
    rose white
    rose yellow

    Ihtisar

    Ngaran mérek: WINNRY

    Bahan: lawon + plastik + kawat beusi

    Warna: warna-warni

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb.

    Kamampuhan Suplai

    10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

     rose (2)

     rose (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03