Angkutan laut Laut Kulon "beuleum ageung"!

Anyar-anyar ieu, Cina ka Kulon Amérika Serikat angkutan laut parantos janten koréksi penting perhatian pasar, dibandingkeun sareng 10 Séptémber 20586 DOLLARS / FEU (40 kaki wadah) jangkung, turun ampir 5000 dolar, turunna ngahontal 22,25%. Sababaraha Perusahaan angkutan barang bahkan nyarios yén ongkos angkutan laut ti palabuan Ningbo sareng Shanghai ka Basisir BARAT Amérika Serikat turun dina tilu dinten ku tilu bulan

Cina sareng Amérika Serikat harga pengiriman barang callback, janten seueur anu sangsara tina harga angkot melonjak tina usaha perdagangan luar negeri alit sareng sedeng ningali subuh. Naha tingkat angkutan barang Amérika Kulon deui? Kumaha carana harga pengiriman barang bakal kahareup? Sajumlah para ahli industri sareng praktisi ka wartawan Securities Times nyatakeun yén koreksi harga mangrupikeun fenomena anu normal, kalayan pangurangan siklus tina pesenan, kanaékan kapasitas pengiriman barang, harga pangiriman sacara bertahap bakal balik deui ka tingkat anu rasional.


Pos waktos: Okt-19-2021

Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03