Wilujeng sumping nganjang sareng mésér 130th Canton Fair

Countdown! Pameran Canton ka-130 parantos dibuka

 Dua dinten deui!

Dina téma ngamajukeun sirkulasi dobel domestik sareng internasional, Pameran Canton ka-130 bakal diayakeun online sareng offline ti 15 Oktober dugi ka 19. Pameran utamina bakal ngondang wakil-wakil pengadaan Cina, kalebet ti perusahaan-perusahaan anu dibiayaan asing, pikeun ngiringan pameran anu offline, nyayogikeun anjeun kasempetan bisnis énggal, nilai énggal sareng jasa énggal!

Pendaptaran gratis

 

Kanggo langkung ningkatkeun kakuatan kauntungan bisnis, perusahaan asing personalia Cina tiasa gratis, pikeun promosikeun bursa perdagangan, bursa ékonomi sareng perdagangan!

 

Pendaptaran gancang

 

Khusus pikeun tanaga perusahaan asing nyetél wakil pangadaan pra-sertipikat lawang, pre-sertipikat online, bukti langsung offline, pikeun ngabantosan anjeun ngahadiran langkung merenah sareng éfisién!

 

Jasa inpormasi

 

Jero peran promosi perdagangan sareng konsultasi sareng platform tukeur, bakal ngayakeun sagala rupa kagiatan pendukung paméran, kalebet sagala jinis forum perdagangan, pelepasan produk, suplai sareng beuli docking sareng sajabina, pikeun mastikeun yén anjeun bakal bungah sareng pulang beban pinuh!


Pos waktos: Okt-12-2021

Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03