"Sasak Perdagangan" - Promosi awan Canton Fair ka-130 UAE diayakeun pikeun ngamajukeun kerjasama ékonomi sareng perdagangan bilateral anu langkung jero sareng langkung konkrit

Tanggal 17 Oktober, "Sasak Perdagangan" anu ngahubungkeun Dubai sareng Guangzhou diayakeun di Pameran Canton ka-130 pikeun ngamajukeun Émirat Arab Bersatu (UEA). Wu Yi, Pembimbing Kantor Ékonomi sareng Komérsial Konsulat Jéndral Tiongkok di Dubai, Mr. Xu Bing, Wakil Sekretaris Jénderal sareng Juru Bicara Canton Fair sareng Wakil Diréktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, Mr. Lu Lu, Wakil Diréktur Kantor Perdagangan Luar Negeri Departemen Perdagangan Provinsi Zhejiang, Mr. Daniel Sellers, Chief Representative of China Office of Dubai Chamber of Commerce, Mr. Wei Zhiyu, Wakil Présidén Dubai cabang Bank China, Zhu Zhengwei, Diréktur Biro Dagang kota Yongkang, Propinsi Zhejiang , sareng tamu sanés anu ngiringan kagiatan online sareng offline sareng pidato.

UAE mangrupikeun sumber wisata anu penting pikeun Canton Fair, kalayan langkung ti 3.000 pembeli sumping unggal sési. Kegiatan promosi ieu nyandak bisnis salaku jembatan, nyambungkeun online sareng offline. Langkung ti 60 wawakil asosiasi bisnis sareng pembeli ti kota-kota ageung sapertos Dubai sareng ABU Dhabi kumpul dina awan pikeun komunikasi sareng interaksi, sareng ngahontal hasil anu saé.


Pos waktos: Okt-18-2021

Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03