Warta

  • West Sea freight “big dive”!

    Angkutan laut Laut Kulon "beuleum ageung"!

    Anyar-anyar ieu, Cina ka Kulon Amérika Serikat angkutan laut parantos janten koréksi penting perhatian pasar, dibandingkeun sareng 10 Séptémber 20586 DOLLARS / FEU (40 kaki wadah) jangkung, turun ampir 5000 dolar, turunna ngahontal 22,25%. Sababaraha Perusahaan angkutan barang bahkan nyarios yén ongkos angkutan laut ti palabuan Ningbo sareng Shanghai ka WEST Coa ...
    Maca deui
  • “Bridge of Trade” — the 130th Canton Fair cloud Promotion of the UAE was held to promote deeper and more concrete bilateral economic and trade cooperation

    "Sasak Perdagangan" - Promosi awan Canton Fair ka-130 UAE diayakeun pikeun ngamajukeun kerjasama ékonomi sareng perdagangan bilateral anu langkung jero sareng langkung konkrit

    Tanggal 17 Oktober, "Sasak Perdagangan" anu ngahubungkeun Dubai sareng Guangzhou diayakeun di Pameran Canton ka-130 pikeun ngamajukeun Émirat Arab Bersatu (UEA). Wu Yi, Pembimbing Kantor Ékonomi sareng Komérsial Konsulat Jéndral Tiongkok di Dubai, Mr. Xu Bing, Wakil Sekretaris Jénderal sareng Juru Bicara Canton Fair sareng Wakil Diréktur Cina F ...
    Maca deui
  • Double Ninth Festival

    Ganda Festival kasalapan

    "Jiu Jiu" siga "jiu jiu" Janten Festival kasalapan Ganda ngagaduhan hartos anu panjang Ti saprak jaman baheula Nanjak gunung mangrupikeun adat tradisional penyair Dinasti Tang Kadua, Wang Wei sakali nyerat "Dulur-dulur anu jauh naék, sadaya dogwood kirang hiji ”Janten kalimat terkenal anu diturunkeun ...
    Maca deui
  • Musium dina paméran panganyarna FIT mangrupikeun surga di bumi

    Spanduk ngumumkeun jalur paméran di Jalan 27 di Manhattan, nanging, sababaraha tamu ka Museum FIT tiasa siap pikeun naon anu ngantosan aranjeunna dina "Menawan: Mawar dina Pantun." "Menawan: Mawar dina Pantun" mangrupikeun pameran munggaran saatos lembaga ditutup. Paméran bakal kabuka gratis dina bulan Agustus 6t ...
    Maca deui
  • Welcome to visit and purchase the 130th Canton Fair

    Wilujeng sumping nganjang sareng mésér 130th Canton Fair

    Countdown! Pameran Canton ka-130 parantos dibuka Dua dinten deui! Dina téma ngamajukeun sirkulasi dobel domestik sareng internasional, Pameran Canton ka-130 bakal diayakeun online sareng offline ti 15 Oktober nepi ka 19. Pameran éta utamina bakal ngondang wakil-wakil pengadaan Cina, kalebet anu ti perusahaan anu dibiayaan ku asing, pikeun ngahadiran .. .
    Maca deui
  • Rose Parade dibolaykeun

    Dua taun ka pengker, band Waukee Northwest sareng Waukee High dipilih pikeun ilubiung dina Rose Parade, tapi perjalananna dibatalkeun kusabab pandemi éta. Ayeuna aranjeunna deui. Band ieu latihan dina mérek sepakbola anyarna dina dinten Kemis pikeun nyiapkeun Rose Parade dina Januari taun ayeuna. Aranjeunna ngagaduhan tamu istiméwa dina dinten Kemis. Bob Miller ...
    Maca deui
  • Electricity limitation

    Watesan listrik

    Kusabab mahalna biaya batubara, urang ngagaduhan béwara ngeunaan pangirangan listrik. Kami Untung sabab seuseueurna prosés produksi kami nyaéta buatan tangan. Tapi tetep aya pangaruh saeutik sapertos ayeuna mangrupikeun waktos pangsibukna salami taun ieu pikeun produksi kembang sareng daun buatan. Kaseueuran sirah kembang, sapertos anggrek, héjo, kekembangan sakura, Daun Kayu Putih kedah didamel ku tangan, tapi ...
    Maca deui
  • National Day holiday

    Liburan Poé Nasional

    Minggu ieu bakal janten liburan dinten nasional urang, biasana cuti 7 dinten. Tapi ayeuna mangrupikeun usum puncak pikeun produksi sareng kiriman. Urang kedah gaduh padamelan tambahan pikeun cocog sareng jadwal pangiriman. Pesenan anu ngantosan ayeuna ti AS, Kanada, Brazil, Polandia kalayan Hydrangea Flowers, sunflower, callas lily, jsb.
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/7

Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03