Hiasan Bumi Taman Luar Jukut Astro Turf Ponggawa Ponggawa Jukut

Pedaran pondok:

Jukut héjo jieunan pikeun hiasan luar sareng jero ruangan


  • Item NO.: RY-WXS-003
  • DIAMETER: 60 * 40 CM
  • PAKET: 40 PCS
  • CBM / KARTON: 0,226 CBM
  • MOQ: 1000 PCS
  • Harga: $ 4,59- $ 4,82
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    green grass
    artificial plant
    artificial grass
    RY-WXS-003 (4)_副本
    artificial wall

    Ihtisar

    Detil Gancang

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Nomer modél: RY-WXS-003

    Ngaran Produk: Dahlia chrysanthemum jijieunan

    Bahan: lawon + plastik

    Warna: Sarua jeung poto

    Gaya: Tutuwuhan jukut jijieunan

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb. 

    Barang No. RY-WXS-003
    Ukuranna 60 * 40 cm
    Pakét 40 pcs / master karton
    Cbm / karton 0,226 cbm
    MOQ 1000 PCS

     Katerangan

    •  Padang rumput hejo jieunan, tukang pepelakan héjo jieunan, pepelakan pager hirup, tiasa dianggo salaku latar kawinan pikeun budak lalaki sareng budak awéwé, hiasan témbok banét, ulang taun, kebon pepelakan buatan.

    • Awét & Dipercaya: Dijieunna tina poliétilén hampang tapi super-kuat, jukut buatan UV-buktina, tahan cuaca, moal diudar pikeun dianggo di luar. Daunna beresih, henteu diperyogikeun cai kecuali pikeun diberesihan. Pangropéa gratis, henteu aya péstisida sareng pupuk, simpen waktos anjeun dina miara kebon, sareng témbok backdrop boxwood bakal tetep penampilanana seger sapanjang taun

     

    Pangaruh skénario anu berlaku

    Landscape GrassLandscaping                                                                     artificial plantartificial grass

     

    Kamampuhan Suplai

    Kamampuhan Suplai: 10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian kemasan: kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan: Xingang, Tianjin

    Waktos Produksi: 40-60 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03