FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Masalah Warna

Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

Kumaha carana nungkulan cacad?

Kembang buatan buatan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten tiasa katingali cacat halus. Sateuacan kintunan anjeun, kami bakal mariksa kalayan ati-ati sareng pastikeun produk na sampurna.

Sarat pamayaran

T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, punten kersa masihan terang kami.

Hoyong damel sareng urang?


Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03