Langsung Ti Cina Pabrik Garland pikeun Natal, Hiasan Bumi

Pedaran pondok:

Hiasan Natal Hiasan Natal garland


  • Item NO.: L20-922
  • DIAMETER: 55 CM
  • PAKET: 1/6PCS
  • CBM / KARTON: 0,17 CBM
  • MOQ: 60 PCS
  • Harga: $ 14.97- $ 16.5
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Artificial garland

    Ihtisar

    Detil Gancang

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Jumlah Modél: L20-922

    Ngaran Produk: Dahlia chrysanthemum jijieunan

    Bahan: lawon + plastik + kawat beusi + buah foamed

    Warna: Sarua jeung poto

    Gaya: Garland Natal

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb. 

    Barang No. L20-922
    Diameter 55 cm
    Pakét 1 / kotak jero, 6 pcs / master karton
    Cbm / karton 0,17 cbm
    MOQ 60 PCS

     Katerangan

    1.  Bahan: Kembang Natal ieu didamel tina sutra sareng plastik palastik kalayan bubuk glitter. 
    2.  Bubuk glitter bisa héd nalika datang. Éta moal mangaruhan éksternal pilari! Miharep pikeun kahadean pamahaman anjeun!
    3.  Ponggawa Cbatang kembang hristmas glitter poinsettia sampurna pikeun hiasan pésta liburan, hiasan tangkal Natal, kawinan bertema Natal, hiasan kembang, hiasan kamar mandi orok, hiasan bumi, hiasan taman, karangan bunga, hiasan kado dina acara lamunan, bagian tengah perayaan. Aranjeunna pastikeun narik panon sareng bakal janten tambahan anu saé pikeun hiasan liburan anjeun.

     

    Pangaruh skénario anu berlaku

    Christmas Ornament Christmas Garland

    Handmade Decoration Xmas Tree Ornaments

     

    Kamampuhan Suplai

    Kamampuhan Suplai: 10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian kemasan: kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan: Xingang, Tianjin

    Waktos Produksi: 40-60 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03