Langsung Ti Cina Pabrik Garland pikeun Natal, Hiasan Bumi

Pedaran pondok:

Hiasan Natal Hiasan Natal garland


  • Item NO.: L20-1555-1
  • DIAMETER: 48 CM
  • PAKET: 4 / 24PCS
  • CBM / KARTON: 0,17 CBM
  • MOQ: 72 PCS
  • Harga: $ 3,59- $ 3,95
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Christmas wreath

    Ihtisar

    Detil Gancang

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Nomer modél: L20-1555-1

    Ngaran Produk: Dahlia chrysanthemum jijieunan

    Bahan: lawon + plastik + kawat beusi + buah foamed

    Warna: Sarua jeung poto

    Gaya: Garland Natal

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb. 

    Barang No. L20-1555-1
    Diameter 48 cm
    Pakét 4 / kotak jero, 24 pcs / master karton
    Cbm / karton 0,17 cbm
    MOQ 72 PCS

     Katerangan

    • Bahan anu saé kualitasna: Desain wreath berry beureum premium nyampur sareng brambles alami pikeun nyiptakeun kombinasi anu sampurna. Jantenkeun karangan bunga buatan urang ngabagéakeun anjeun kalayan vitalitas unggal dinten.
    • Desain Vibrant: Perhiasan hiasan berry beureum dina cabang alam kandel. Beureum cerah semu hirup ningkatkeun panto hambar sareng ngajantenkeun panto anjeun janten lawang anu menawan. Ngabagéakeun kulawarga sareng réréncangan anu caket anjeun sakitar taun, sanés ngan ukur Natal, Paskah, Thanksgiving, jst

     

    Pangaruh skénario anu berlaku

    Christmas decoration Christmas garland

    XMAS wreath Christmas wreath

     

    Kamampuhan Suplai

    Kamampuhan Suplai: 10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian kemasan: kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan: Xingang, Tianjin

    Waktos Produksi: 40-60 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03