Hiasan Natal Hiasan Natal Santa Claus Ornamén berry

Pedaran pondok:

Hiasan Natal Hiasan Natal Santa Claus Ornamén


  • Item NO.: L20-745
  • UKURAN: 50 CM
  • PAKET: 24/120 PCS
  • CBM / KARTON: 0,15 CBM
  • MOQ: 1200PCS
  • Harga: $ 0,58- $ 0,64
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Christmas berry

    Ihtisar

    Detil Gancang

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Nomer modél: L20-745

    Ngaran Produk: Dahlia chrysanthemum jijieunan

    Bahan: lawon + plastik + kawat beusi + busa

    Warna: beureum

    Gaya: tunggal Kembang

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb. 

    Barang No.  L20-745
    Jangkungna 50 cm
    Pakét 24 / kotak jero, 120 pcs / master karton
    Cbm / karton 0,15 cbm
    MOQ 1200 pcs

     Katerangan

    1.  Bahan: Kembang Natal ieu didamel tina sutra sareng plastik palastik kalayan bahan busa. 
    2.  Bubuk glitter bisa héd nalika datang. Éta moal mangaruhan éksternal pilari! Miharep pikeun kahadean pamahaman anjeun!
    3.  Ponggawa Cbatang kembang hristmas glitter poinsettia sampurna pikeun hiasan pésta liburan, hiasan tangkal Natal, kawinan bertema Natal, hiasan kembang, hiasan kamar mandi orok, hiasan bumi, hiasan taman, karangan bunga, hiasan kado dina acara lamunan, bagian tengah perayaan. Aranjeunna pastikeun narik panon sareng bakal janten tambahan anu saé pikeun hiasan liburan anjeun.

     

    Pangaruh skénario anu berlaku

    Christmas Ornament Christmas Garland

    Handmade Decoration Xmas Tree Ornaments

     

    Kamampuhan Suplai

    Kamampuhan Suplai: 10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian kemasan: kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan: Xingang, Tianjin

    Waktos Produksi: 40-60 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03