Kembang Ponggawa Tunggal Krisan Tangkal Tunggal Kembang

Pedaran pondok:

Kembang Chrysanthemum Ponggawa


  • Item NO.: RY129-YB-002
  • UKURAN: 65 CM
  • PAKET: 36/216 PCS
  • CBM / KARTON: 0,34 CBM
  • MOQ: 2160 PCS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    RY129-YB-002 (2)_副本
    colorful chrysanthemum
    chrysanthemym flowers
    artificial chrysanthemum flowers
    silk chrysanthemum flowers
    silk flowers
    yellow chrysanthemum
    flowers decoration
    artificial flowers
    silk chrysanthemum
    white chrysanthemum
    decorative flowers
    flowers
    charysanthemum
    yellow chrysanthemum
    single chrysanthemum
    silk flowers
    artificial chrysanthemum

    Ihtisar

    Detil Gancang

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Nomer modél: RY129-HAB-001

    Ngaran produk: krisan jijieunan

    Warna: warna-warni

    Gaya: Kembang Kebat

    Barang No. RY129-HAB-001
    Jangkungna 64 cm
    Pakét 60 / kotak jero, 360 pcs / master karton
    Cbm / karton 0,33 cbm
    MOQ 1800 PCS
    Bahan lawon + plastik + kawat beusi
    Waktos produksi 40- 60 dinten
    Kasempetan réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb. 
     Sampel  enya

    Katerangan

    • 1. Kembang: Huluna kembang didamel tina lawon serat, kalayan warna anu hérang, éndah sareng gelar simulasi anu luhur.

    • 2. Daun: Daunna ngagaduhan tékstur anu jelas sareng alami, pilihan bahan anu saé sareng pangerjaan anu hadé.
    • 3. Batang: Cabang didamel tina bahan plastik, kalayan permukaan lemes sareng tékstur anu jelas. Kawat beusi internal tiasa dibengkokkeun leres-leres.

    Pangaruh skénario anu berlaku

    artificial dahlia silk single dahlia                         white dahlia wholesale dahlia

    Kamampuhan Suplai

    Kamampuhan Suplai:

    10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan

    kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan:Xingang, Tianjin

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03