Kembang Ponggawa Chrysanthemum Kembang Batang Tunggal

Pedaran pondok:

Kembang Chrysanthemum Ponggawa


  • Item NO.: RY129-YYL-007
  • UKURAN: 65 CM
  • PAKET: 72/432 PCS
  • CBM / KARTON: 0,35 CBM
  • MOQ: 4320 PCS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    chrysanthemum brown
    chrysanthemum green
    chrysanthemum orange
    chrysanthemum pink
    chrysanthemum purple
    chrysanthemum white
    chrysanthemum yellow
    chrysanthemum mixed
    chrysanthemum

    Ihtisar

     

    Jenis: Kembang Hias & Karangan Bunga

    Kasempetan: Kawinan

    Tempat Asalna: Tianjin, Cina

    Ngaran mérek: WINNRY

    Nomer modél: RY129-HAB-001

    Ngaran produk: krisan jijieunan

    Bahan: lawon + plastik + kawat beusi

    Ukuran: 64 cm

    Warna: warna-warni

    Paking: 60/360 pcs

    MOQ: 1800 PCS

    Gaya: Kembang Kebat

    Sampel: Leres

    Kasempetan: réstoran, hotél, bumi, kantor, kawinan, liburan, jsb.

     

    Kamampuhan Suplai

    10000.0 Potongan / potongan per Minggu

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan

    kemasan normal, kotak + karton

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

    Waktos prosés :

    Jumlah (Potongan) 1 - 720 > 720
    Est. Waktos (dinten) 40 Pikeun disawalakeun

     

     

    chrysanthemum2
    chrysanthemum1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Masalah Warna

    Sadaya gambar produk sareng detilna ditembrakkeun nyata, tapi kusabab bédana masalah lampu atanapi monitor komputer, panginten aya sababaraha warna kaluar, anu mangrupikeun fénoména normal, hatur nuhun kana kerjasama anjeun!

    2. Kumaha nungkulan cacad?

    Kembang jieunan buatan tangan henteu tiasa sampurna sapertos produk mékanis, janten henteu nolak yén produk masing-masing tiasa katingali cacat halus, nyaéta ciri karajinan urang! Sateuacan kiriman anjeun, kami bakal mariksa sacara saksama sareng pastikeun produk na sampurna.

    3. Syarat pamayaran

    T / T, L / C. upami anjeun kedah mayar ku cara anu sanés, punten bernegosiasi sareng kami.

    4. Kuring henteu percanten kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nawiskeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang.

    5. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami duanana perusahaan pabrik sareng perdagangan, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé.

  • Produk Patali

    Panilitian

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03