Tentang Kami

Tianjin Runya Élmu Pengembangan Téhnologi Co., Ltd.

Tianjin Runya Élmu Pangembangan Téhnologi Co., Ltd., didirikeun taun 2003, tempatna di Wuqing Development Area, Tianjin, Cina. Wuqing mangrupikeun dasar pembuatan tradisional kembang buatan. Saprak dinasti Qing, kembang buatan Wuqing parantos dipilih salaku upeti ka Istana Karajaan.

Tianjin Runya Élmu Pengembangan Téhnologi Co., Ltd. ngahususkeun kana pamekaran, pembuatan sareng pamasaran pasokan bumi, sapertos kembang buatan, jujukutan, kembang garing sareng pepelakan, hiasan Natal, hiasan bumi sareng sajabana di Cina. Fokus urang teras-terasan dina ngageulisan tempat anjeun. Produk kami ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar di panjuru dunya, sapertos Éropa, USA sareng Asia. Fasilitas urang kaasup tutuwuhan modern-dilengkepan, anu ngalaksanakeun prosés éfisién sareng dipercaya. Kami gaduh désainer, anu pastikeun yén perusahaan kami gaduh kamampuan anu kuat dina téhnik sareng inovasi. Urang tiasa ngarancang sareng ngadamel produk numutkeun kahoyong anjeun. Punten beristirahat assure sareng produk kualitas luhur kami sareng jasa propésional.

Kusabab taun 2005, urang mimiti ngiringan pameran Canton kalayan kembang buatan sareng hiasan bumi anu sanés. Kualitas anu saé sareng jasa anu saé meunang kami daérah stan khusus langkung ti 10 taun. Salami mangtaun-taun, urang kantos pendak sareng seueur pembeli ngalangkungan Canton Fair. Kami resep pendak dua kali per taun sareng rerencangan nalika Canton Fair.

Pikeun unggal taun urang bakal nyiapkeun desain anyar. Kami ogé nyobaan ngadamel warna sareng bentuk énggal dina barang tradisional, sapertos acuk tunggal sareng kembang, kembang matahari, bakung, tulip, anggrek, peony, sareng sajabana anu bakal seueur dianggo pikeun hiasan bumi, sapertos ruang makan, ruang tamu, istirahat kamar, pangkeng sareng méja kebon. Kembang jieunan urang cocog pikeun hiasan dina kawinan, pesta, ulang taun sareng upacara. Éta tiasa buket tangan, acara tunggal atanapi kebat dina vas, atanapi bagian tina kolokasi kalayan hiasan anu sanés.  

Kami parantos merhatoskeun warna anu sakarat: pikeun nyocogkeun sarat warna ti klien kami;  

Pikeun nyieun bentuk anu jelas: pikeun masing-masing desain urang bakal muka sababaraha kapang dugi ka wareg bentukna;

Pikeun ngadamel karton anu teguh: pikeun kiriman anu lami, karton anu kuat perlu pisan. Urang bakal ngagaduhan sahenteuna 5 lapisan karton kanggo paking luar.

Kalayan langkung ti 18 taun pangalaman ékspor, kami yakin yén produk sareng jasa kami tiasa nyayogikeun sarat anjeun.  

Kami bagikeun kasuksésan urang sareng mitra sareng ngarepkeun gaduh kerjasama win-win sareng anjeun. Kami ngarep pisan janten mitra anu tiasa dipercaya sareng jawab anjeun pikeun kasuksesan, sareng miharep usaha sareng jasa kami tiasa nyumbang kana pamekaran anjeun.


Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03