• about_ico

Tianjin Runya Élmu Pengembangan Téhnologi Co., Ltd. ngahususkeun kana pamekaran, pembuatan sareng pamasaran pasokan bumi, sapertos kembang buatan, jujukutan, kembang garing sareng pepelakan, hiasan Natal, hiasan bumi sareng sajabana di Cina. Fokus urang teras-terasan dina ngageulisan tempat anjeun. Produk kami ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar di panjuru dunya, sapertos Éropa, USA sareng Asia…

Panilitian

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03